Referanser

Checkin handler om å skape en friksjonsfri opplevelse for alle arrangører.Vår helt er arrangøren.
Under finner du noen av våre kunder fra ulike bransjer.

Oslo Business Forum

Etter at vi byttet over til Checkin har påmeldingen for deltakerne blitt enklere og konverteringene har skutt i været!
Checkin skaper sømløse og fremtidens kundereiser for eventbransjen!

Marius Wang, Co-founder

Les mer og se video

Oslo Business Forum logo

Z event

Checkin er et supert system som håndterer alt! Spør du etter muligheter de ikke har, så fikser det de allikevel. Systemet er enkelt å bruke og de er veldig behjelpelige med opplæring om ønskelig. De er ekstremt serviceminded og fleksi, kan anbefale dette på det sterkeste!

Julius Stensrud
Produsent

Z Event logo

Kreativt Forum

Kreativt Forum valgte Checkin etter en runde med ulike leverandører for å finne den beste leverandøren av digitale billettløsninger. Og vi har ikke angret. Billettløsningen er enkel å administrere, den fungerer glimrende på desktop og mobil, og prisen for å bruke løsningen er en av de bedre. I tillegg har vi fått en fantastisk service hele veien jeg tror det er vanskelig å overgå. Checkin fremstår som et moderne og kundesentrisk selskap der kundeservice, innovasjon og brukervennlig teknologi står i fokus. Jeg kan absolutt anbefale Checkin til andre som vurderer en digital billettløsning.

Aksel Sørbye
Tidligere fagansvarlig

Kreativt Forum logo

Dagens Næringsliv

For oss var det viktig med fleksibilitet og gode betalingsløsninger. Vi er trygge på at vi valgte et system som blir vedlikeholdt og kontinuerlig forbedret.

Scott Patrick Brugmann-Engene
Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv logo

LHL Landsforeningen for hjerte- og lungesyke

Veldig fornøyd med denne løsningen. Enkel å ta i bruk, ryddig og oversiktlig! Og så liker jeg godt integrasjonen med Mailchimp og ikke minst med Zapier, slik at jeg kan koble sammen flere digitale verktøy. Anbefales!

Frank Rosendahl Slettebakken

LHL logo

Arendal Kommune

Checkin hjelper oss med hele logistikken til arrangementet. Alt fra påmelding, god kontroll på hotellbooking, innsjekk og fakturering.

Erik Bøylestad Nilsen
Arendal kommune

Arendal Kommune logo

MFO - Markedsføringsforeningen i Oslo

Vi i MFO kan varmt anbefale Checkin til alle som jobber med arrangement enten som primæraktivitet som oss selv, men også til de som kun avholder arrangementer innimellom. Systemet er lett å lære seg, har en god prismodell og mulighetene er mange.

Anniken Englund, Markedssjef

MFO logo

Manuellterapeutenes Servicekontor

Vi er svært godt fornøyd med bruk av Checkin som portal, og mye takket være Checkin har vi nå hatt nær 4000 kursdeltakere på kurs de siste 12 mnd, til tross for Covid

Hans Olav Velle

Manuellterapi logo

Norsk Fotballtrenerforening

I søket etter å finne et brukervennlig system som kunne løfte kvaliteten på vårt Cupfinaleseminar, falt vi ned på Checkin. Verktøyet gjør alt fra påmelding, oversikt, innsjekk og fakturering mye enklere og gjør at vi som er involvert kan ha enda mer fokus på service og innholdet i programmet. I tillegg ser vi jo at Checkin også er glimrende til gjennomføring av andre trenerarrangement, webinarer og påmelding til diverse møter. Kan anbefales for andre klubber og foreninger!

Teddy Moen
Daglig leder, Fotballtrenerforeningen

NFT logo

Barnevakten

Checkin dekker alle våre behov for å kjøre store og små arrangementer på nett på en enkel, sømløs og sikker måte. For kundene er det enkel påmelding, gode betalingsløsninger og velfungerende billettsystem. For oss er det enkelt å sette opp webinarer med fleksible påmeldingsskjemaer, oversiktlige ordrerapporter, enkel kunde- og arrangementshåndtering, gode integrasjoner med Zoom, og ikke minst et godt økonomisystem for å sette opp og hente ut regnskapsrapporter. Videre vil vi takke alle i Checkin for strålende oppfølging og support!

Rune H. Rasmussen
Fagkonsulent

Barnevakten logo